O nas

Studio Meridian FIT

O nas

Meridian FIT studio smo zagnana ekipa strokovnjakov, visoko usposobljenih za področja kot so vadba po rehabilitacij, masaža in osebno trenerstvo. Definirajo nas 10-letne izkušnje, številne reference, predanost delu in sledenje trendom na omenjenih področjih. Za stranke to pomeni vrhunske storitve z odličnimi rezultati in posledično učinkovitost pri reševanju vaše sleherne težave.


Zakaj Meridian FIT?

Profesionalno in strokovno delo


Naš odnos do strank temelji na strokovnosti, zasebnosti in zaupanju. Le na ta način lahko nudimo najbolj kakovostne storitve in dosegamo najboljše rezultate.

Za nami je veliko izkušenj, terapij in rehabilitacij


Ekipa studia Meridian FIT, ki jo vodi Jaka Kolenc, razpolaga z več kot 10 leti bogatih izkušenj na področju rehabilitacije.

Ekipa Meridian FIT razpolaga s širokim spektrom znanj


Odlikuje nas širok spekter znanj in praks s katerimi pokrivamo celotno področje rehabilitacije. Na ta način lahko za doseganje dobrih rezultatov uporabljamo kombinacijo številnih metod in tehnik.

Zaupajo nam profesionalni športniki


Kakovost naših storitev potrjujejo številni individualni športniki in večje skupine ter reprezentance, ki nam zaupajo, saj se zavedajo kako pomembna je vrhunska telesna pripravljenost.

Visoka učinkovitost in uspešnost studia Meridian FIT


Pogled na do sedaj opravljeno delo, predvsem pa številne zadovoljne stranke, povedo, da smo v učinkovitosti in uspešnosti pri izvajanju terapij v družbi najboljših.

Ker nam zaupate vi ...

Za razliko od številnih masaž, ki sem jih že imela prej, je bila masaža v studiu Meridian FIT manj za razvajanje, bolj za zdravje!

Sonja, Novinarka

... in ker nam zaupajo mnogi drugi!

kzs-mali
kk-ptuj-mali
hkolimpija-mali
gzs-mali

Studio Meridian FIT | Ekipa

Več informacij o studiu Meridian FIT

Imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z našim poslovanjem, storitvami, zaposlenimi? Imate za nas pohvalo ali nasvet, kako naše storitve še izboljšati? Pošljite nam sporočilo, veseli bomo vsakega komentarja!