Terapevtska masaža hrbta

Terapevtska masaža hrbta

Terapevtska masaža hrbta je natančna in intenzivna masaža za sproščanje in ravnanje hrbtenice. Masaža hrbta aktivira mehko tkivo in poveča prekrvavljenost vseh mišic na hrbtu.

Terapevtska masaža hrbta - sproščanje in ravnanje hrbtenice

Učinkovito lajša bolečine hrbta in hrbtenice, tako kronične kot akutne. Tehnika nam pomaga raztegniti in poravnati hrbtne mišice, jih spraviti v pravilen položaj ter odpraviti mišične vozle.

Terapevtska masaža hrbta - odpravlja bolečine v hrbtu

Terapevtska masaža hrbta se priporoča in izvaja pri ljudeh, ki jih pestijo bolečine v hrbtu, bolečine v vratu, bolečine v ledvenem predelu in bolečine v hrbtenici, pa za njih ne najdejo pravega vzroka (niso posledica težjih poškodb, resnih bolezenskih stanj, itd.). V takšnem primeru je razlog v večini primeru nepravilna drža, nepravilna hoja ali tek, preobremenjevanje, veliko sedenja in malo gibanja. Bolečine, ki so posledica teh dejavnikov, terapevtska masaža hrbta uspešno blaži in v večini primerov tudi odpravlja. Strokovnjaki v studiu Meridian FIT bodo skupaj z vami ugotovili vzrok bolečine v hrbtu in ga na najboljši način tudi odpravili.

Meridian FIT - terapevtska masaža hrbta Ljubljana

Terapevtska masaža hrbta Ljubljana. Obiščite nas v studiu Meridian FIT, Ljubljana, na Trubarjevi cesti 47.

Naročite se na masažo

Izberite svojo najljubšo masažo ali nam zaupajte želje in skupaj bomo izbrali takšno, po vaši meri.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!