Akupunktna masaža po Penzlu

Akupunktna masaža po Penzlu

APM – Akupunkturna masaža, točneje akupunktna terapija, bo v vas vzpostavila notranjo harmonijo, ki se odraža v zdravem telesu in zdravem duhu! Pustite energijam v vas prosto pot!

Akupunktna masaža po Penzlu - uravnavanje meridianov

Akupunktna terapija APM po Penzel-u je terapija, ki temelji na znanju klasične akupunkture, kiropraktike, auriculoterapije (ušesna terapija) in nevralne terapije po Huneke-ju. Ta terapija meridianov (najstarejša na evropskih tleh) združuje v praktično celoto najbolj učinkovite dele naštetih terapij, ter zato dosega hitro in visoko učinkovitost.

Akupunktna masaža po Penzel-u - pozitivni učinki

S to energijsko terapijo se lahko vpliva na marsikatero motnjo v telesu. Poudarek je na iskanju najbolj osnovnega vzroka motnje in odpravljanju težav pri koreninah. Ko je ukinjen vzrok, je odpravljena tudi posledica. Zdravljenje vpliva na celotnega človeka in ko odpravljamo veliko motnjo, se avtomatično uravnavajo tudi ostale manjše, ki so morda prav tako pomembne, le za vas so trenutno manj moteče.

Naročite se na masažo

Izberite svojo najljubšo masažo ali nam zaupajte želje in skupaj bomo izbrali takšno, po vaši meri.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!