Indiba tretmaji

Indiba tretmaji so namenjeni pomlajevanju kože in preoblikovanju telesa.

Indiba tretmaji

V Meridian Fit po novem ponujamo tretmaje, namenjene pomlajevanju kože in preoblikovanju telesa.

Kaj so Indiba tretmaji?

INDIBA DEEP BEAUTY TRETMA za preoblikovanje telesa:
Ta tehnika zagotavlja, da bomo zmanjšali celulit ter posledično preoblikovali in učvrstili telo. Tehnika je učinkovita za katerokoli vrsto celulita. Število obiskov je odvisno od stanja kože.

Za optimalno učinkovitost se priporoča »kura«, to je 6-10 zaporednih tretmajev. Tretmaji se izvajajo 2-3x tedensko. Po opravljeni »kuri« je potrebno vzdrževanje vsakih 21 dni 1 tretma.

indiba_celulit

INDIBA ACTIV FACE LIFTING za pomlajevanje kože obraza in vratu
Povpraševanje po neinvazivnih tretmajih pomlajevanja obraza, ki zagotavljajo mlajši, naraven videz, je v zadnjih letih močno naraslo. Indiba omogoča neinvaziven tretma, ki dosega odlične rezultate pri zmanjševanju gub in izraznih linij, zmanjšanju podočnjakov, kar zagotavlja naraven videz brez poškodb tkiva.

Spodbuja tvorbo kolagena, kožo globoko navlaži, da postane čvrsta, gladka in prožna.

Za optimalne rezultate se priporoča približno 6 tretmajev v obdobju 2-3 tednov. Po opravljeni »kuri« je potrebno vzdrževanje vsakih 21 dni 1 tretma.

indiba

Kako deluje INDIBA EDNA PRO?

Radiofrekvenčna terapija, ki temelji na frekvenci 448 kHz, pomeni varno tehnologijo, ki je ključna za aktivno celično terapijo (pospeševanje obnavljanja tkiva). Visoka frekvenca 448 kHz aktivira biostimulacijo, spodbuja mikrocirkulacijo in pospešuje metabolično hiperaktivacijo z oziroma na celično fiziologijo.

Učinki
1. CELIČNA BIOSTIMULACIJA – netermični učinek
Aktivira celično presnovo, poveča cirkulacijo in aktivira fibroblaste.
Proizvedena visokofrekvenčna energija spremeni prepustnost celične membrane, tudi med uporabo netermične aplikacije. Poveča intra in ekstracelularno ionsko izmenjavo in poskrbi za učinkovito obnavljanje tkiva. V tej fazi se poveča metabolizem in potreba celic po oksigenaciji.

2. MIKROCIRKULACIJA (vaskularizacija) – termični učinek
Širi krvne žile, povečuje pretok krvi, nasičuje tkivo in celice s kisikom, povečuje presnovo celic in spodbuja drenažo.
Povečana mikrocirkulacija dopolnjuje biostimulacijo in oskrbuje tkivo z elementi, ki jih le ta potrebuje za regeneracijo. Kapilarna vazodilatacija vzdržuje in dovaja tkivu kisik, s čimer izboljšuje žilno in limfno reabsorbcijo.

3. HIPER-AKTIVACIJA – hipertermični učinek
Razgrajuje maščobo/maščobne obloge, razstruplja in spodbuja odvajanje toksinov, pospešuje presnovo celic in spodbuja proizvodnjo kolagena.
Visokofrekvenčni izmenični tok s frekvenco 448 kHz postavlja intracelularne in zunajcelične ione v gibanje. Hipertermija močno poveča celični metabolizem.

Prednosti izdelka

  • Z INDIBA® EDNA Pro lahko našim strankam ponudimo varne in učinkovite tretmaje, ki obravnavajo njihov širok spekter lepotnih in zdravstvenih težav.
  • Kot vodilna v radiofrekvenčnem zdravljenju tehnologija INDIBA® izkorišča svoj patentirani sistem Proionic®, ki uporablja specifično frekvenco 448 kHz, ki proizvaja toplotne in subtermalne učinke, s čimer doseže opazne rezultate že po prvem tretmaju.
  • Specifična radiofrekvenca INDIBA (448 kHz) ne poškoduje celic in zaradi tega ni potrebe po obnavljanju stanja tkiva po zdravljenju.
  • Naša tehnologija deluje globinsko in vse celice imajo koristi od aktivacije fibroblastov, kolagena in elastina. Posledično je koža napeta in zelo mehka.
  • Naši tretmaji so neinvazivni, neboleči in se lahko ponavljajo vse življenje, saj nimajo stranskih učinkov.

O Indibi

INDIBA je proizvajalec in začetnik edinstvene metodologije in patentirane tehnologije za estetsko terapijo, plastično kirurgijo in športno rehabilitacijsko medicino.
INDIBA je bila ustanovljena pred več kot 30 leti v Barceloni in je začetnik inovacij na področju radiofrekvenčnega načrtovanja in proizvodnje medicinskih pripomočkov, ki temeljijo na raziskavah in znanstvenih dokazih.
INDIBA terapije so razširjene po vsem svetu, z več kot 17.000 aparati in več kot 50.000 strokovno usposobljenimi terapevti.

Cena

ANTI-AGE

  • Obraz (60min): 130€ / Paket (5+1): 325€ / Paket (10+2): 1380€
  • Vrat in dekolte (45min): 80€ / Paket (5+1): 250€ / Paket (10+2): 500€

ANTI-CELULIT: 

  • Trebuh (60min): 120€ / Paket (5+1): 650€ / Paket (10+2): 1290€
  • Noge (75min): 140€ / Paket (5+1): 750€ / Paket (10+2): 1480€
  • Roke (45min): 100€ / Paket (5+1): 530€ / Paket (10+2): 1050€

Naročanje

Na Indiba tretmaje se lahko naročite pri Janji na telefonski številki 040 412 588 ali pa svoje podatke pustite spodaj, da vas kontaktira.

Naročite se

Naročite se na pomlajevanje kože ali učvrstitev telesa. Lahko pa nam zaupate svojo težavo in vam bomo pomagali z nasveti.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!

Jaka Kolenc
Sledi mi na