Fizioterapija

Fizioterapija

Fizioterapija je del vsake uspešne rehabilitacije in kot taka zdravi kronične in akutne oslabelosti, ki se pojavijo kot posledica bolezni, poškodb ali operacij. V osnovi in najbolj pogosto se fizioterapija uporablja za pospeševanje regeneracije mehkega tkiva sklepov in mišic.

Fizioterapija in tehnike fizioterapije

Tehnike, ki jih uporablja fizioterapija, spodbujajo krvni obtok in delovanje živčnega sistema in tako pozitivno vplivajo na delovanje celega telesa. Pri izvajanju fizioterapije uporabljamo naslednje tehnike

Fizioterapija Ljubljana

Studio Meridian FIT smo strokovnjaki, specializirani za izvajanje različnih tehnik, ki jih obsega fizioterapija. V kombinaciji s številnimi tehnikami masaže izvajamo vrhunske terapije in programe rehabilitacije. Nahajamo se na Trubarjevi 47, Ljubljana. Za več informacij izpolnite kontaktni obrazec, nas pokličite ali obiščite.

Po poklicu sem novinarka, torej cele dneve presedim ob računalniku, zaradi česar me je bolel hrbet. V Meridian sem torej najprej prišla zaradi masaž. Običajno so težave takoj izginile, da pa se ne bi pojavljale, so mi celo svetovali, kako naj sedim pri delu…

SonjaNovinarka

Naročite se na masažo

Izberite svojo najljubšo masažo ali nam zaupajte želje in skupaj bomo izbrali takšno, po vaši meri.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!