Kineziološka vadba

Za vse, ki se zavedate, da lahko zgolj s pravilnimi vajami doprinesete k boljšemu počutju! Kineziološka vadba je zastavljena individualno pod budnim očesom diplomiranega kineziologa, ki bo poskrbel za optimalno izvajanje vaj.

Kineziološka vadba - Individualne in skupinske terapevtske vaje

Kineziologija je znanost o gibanju človeškega telesa, zakonitostih vodenja procesov vadbe in o vplivu gibanja na človeški organizem. Osnovni cilj kineziološke vadbe je s točno določenim gibanjem povrniti izgubljeno funkcijo in s tem izboljšati zdravje in življenje posameznika. Pravilno gibanje vodi do boljšega zdravja in ima vpliv na kardio-vaskularni, nevro-muskularni in muskolo-skeletni sistem. S kineziološko vadbo lahko pospešimo zdravljenje določenih bolezni in rehabilitacijo po poškodbah in obolenjih. Prav tako se bistveno izboljša morfološki status človeka, tako, da se poveča mišična masa in zmanjša maščobno tkivo. Kineziološka vadba vpliva tudi na motorične sposobnosti, ki so temelj vseh človeških gibanj in se pojavljajo v vseh športnih in vsakdanjih dejavnostih. K motoričnim sposobnostim uvrščamo moč, hitrost, koordinacijo, gibljivost, ravnotežje in natančnost. Le-te so delno prirojene in delno pridobljene, zato jih lahko z vadbo do določene mere tudi razvijamo.

Naročite se na strokovni pregled

Naročite se na strokovni pregled. Dogovorili se bomo za termin in opredelili postopek za odpravo stanja.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!

Jaka Kolenc
Sledi mi na
Latest posts by Jaka Kolenc (see all)