Športna masaža

Meridian FIT, športna masaža Ljubljana. Našo strokovnost priznavajo tudi profesionalni športniki in organizacije, med njimi Slovenska gimnastična reprezentanca.

Športna masaža in njeni pozitivni učinki

Športna masaža po športnih aktivnostih dokazano pripomore k preprečevanju poškodb in vzdrževanju dobrega telesnega in duševnega stanja. Pomaga pri pripravi športno aktivnih posameznikov, predvsem pri vzpostavljanju normalnega stanja po večjih telesnih obremenitvah. Je oblika masaže, ki je prilagojena zahtevam športa in potrebam uporabnikov. Lahko se izvaja pred športno dejavnostjo, med njo ali po njej.
Športna masaža športniku/rekreativcu omogoča čim boljšo izvedbo gibanja. Športniki različnih disciplin zato usmerjajo pozornost tudi na čim boljšo regeneracijo tkiv na različnih delih telesa.

Športna masaža Meridian FIT, Ljubljana

Športna masaža za učinkovito in hitro regeneracijo. Obiščite studio Meridian FIT, Ljubljana.

Naročite se

Naročite se na fizioterapevtsko obravnavo ali pa masažo. Lahko pa nam zaupate svojo težavo in vam bomo pomagali z nasveti.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!

Jaka Kolenc
Sledi mi na