Sprostitvena masaža

Sprostitvena masaža je primerna za mlade in starejše osebe, ljudi po poškodbah in tiste, ki jih pestijo kronične ali akutne bolezni. V studiu Meridian FIT delamo strokovnjaki, z izobrazbo na kineziološkem in fizioterapevtskem področju, zato bomo sprostitveno masažo izvedli glede na vaše želje in omejitve, vam po meri.

Sprostitvena masaža - pozitivni učinki

V današnjem času hitrega razvoja in življenja smo dnevno izpostavljeni številnim dejavnikom, ki negativno vplivajo na naše splošno počutje. Telo se ob hitrem tempu življenja, kot ga živimo, velikokrat ni sposobno sproti vračati v optimalno delovanje, za kar bi bil včasih potreben samo dovolj dolg počitek. Ali sproščujoča masaža.
Ker sprostitveno masažo kombiniramo tudi z drugimi tipi masaže, lahko že v enkratni izvedbi v telesu pospešimo kroženje krvi, regeneriramo delovanje telesa, uravnovesimo energije v njem, kar boste takoj po masaži občutili kot notranjo ugodje in povečano energijo.

Sprostitvena masaža Meridian FIT, Ljubljana

Podarite si sprostitveno masažo. Ob ugodnem občutju in povečani meri energije si boste hvaležni. Obiščite studio Meridian FIT, Ljubljana.

Naročite se

Naročite se na fizioterapevtsko obravnavo ali pa masažo. Lahko pa nam zaupate svojo težavo in vam bomo pomagali z nasveti.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!

Jaka Kolenc
Sledi mi na