S popustom 15 % lahko izboljšate svoje zdravje in počutje

Pridobite svoj popust zdaj in si rezervirajte svoj termin za izboljšanje zdravja in mobilnosti.

15 % popust na vse storitve v studiu Meridian Fit

Spoznajte našo izjemno ponudbo, ki vam omogoča, da uživate v vrhunski fizioterapiji po znižani ceni. S popustom 15 % lahko izboljšate svoje zdravje in počutje po neverjetni ceni.

Z nami ste v varnih rokah

Rezervirajte svoj termin zdaj in izkoristite ekskluzivno ponudbo 15 % popusta na naše storitve. Ne odlašajte s svojim zdravjem, začnite danes!

Akcija velja do konca oktobra. Akcija ne velja na ponudbo paketov.

Zakaj se naročiti na naše storitve?

Obisk fizioterapevta je priporočljiv iz več razlogov, vključno z:

  • Rehabilitacija po poškodbah: Pomagamo vam pri rehabilitaciji po različnih vrstah poškodb, kot so zvini, zlomi, poškodbe mišic in tetiv ter po operacijah.
  • Bolečine v mišicah in sklepih: Ponujamo vam terapijo za lajšanje bolečin v mišicah, sklepih in hrbtenici, kar vključuje terapevtsko masažo, raztezne vaje in druge tehnike.
  • Izboljšanje mobilnosti: S posebnimi vajami in terapijo vam pomagamo povečati gibljivost in gibljivost sklepov, kar je ključno za ohranjanje zdravega življenjskega sloga.
  • Obnova pooperativnega okrevanja: Nudimo vam pomoč pri okrevanju po operacijah, kar vključuje obnovo mišične moči, izboljšanje gibljivosti in ponovno pridobivanje funkcionalnosti.
  • Izgradnja mišične moči: S pomočjo posebej zasnovanih vaj in terapij vam pomagamo pri izgradnji mišične moči in vzdržljivosti, kar je ključnega pomena za preprečevanje poškodb in ohranjanje telesne pripravljenosti.
  • Upravljanje s kroničnimi boleznimi: S posebnimi programi in terapijo vam pomagamo pri obvladovanju simptomov kroničnih bolezni, kot so artritis, osteoporoza in fibromialgija.
  • Izboljšanje drže in ravnotežja: S posebnimi vajami in tehnikami vam pomagamo izboljšati držo in ravnotežje, kar zmanjšuje tveganje za padce in poškodbe.
  • Preprečevanje poškodb: S svetovanjem glede pravilne telesne drže, pravilnega dvigovanja bremen in izvajanja preventivnih vaj vam pomagamo pri preprečevanju poškodb in bolečin.
  • Okrevanje po nevroloških stanjih: Nudimo vam pomoč pri okrevanju po možganskih kapah, multipli sklerozi, cerebralni paralizi in drugih nevroloških stanjih, kar vključuje terapijo za izboljšanje motoričnih sposobnosti in samostojnosti.
  • Stres in sprostitev: Nekateri fizioterapevtski postopki, kot je terapevtska masaža, lahko pomagajo pri sproščanju mišic, zmanjšanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.

Za vsako od teh stanj je priporočljivo posvetovanje s strokovnjakom, da se določi primerna terapija in program rehabilitacije.

Meridian Fit storitve

Kje nas najdete

Izjava zadovoljne stranke

Po poklicu sem novinarka, torej cele dneve presedim ob računalniku, zaradi česar me je bolel hrbet. V Meridian sem torej najprej prišla zaradi masaž. Običajno so težave takoj izginile, da pa se ne bi pojavljale, so mi celo svetovali, kako naj sedim pri delu…

SonjaNovinarka

Pomagamo vam izboljšati mobilnost

Posebne fizioterapevtske vaje so prilagojene terapevtske vaje, ki so oblikovane za ciljno obravnavo specifičnih telesnih težav in stanj ter pomagajo pri okrevanju, rehabilitaciji in izboljšanju funkcionalnosti telesa.

Želite stopiti v stik z nami

Certificirani in strokovno usposobljeni fizioterapevti vam nudijo najboljše možno zdravljenje. Zaupajte nam in si zagotovite vrhunsko oskrbo.

Za rezervacijo vašega termina izpolnite spodnji obrazec. Naša prijazna ekipa vam bo pomagala pri izbiri najboljše terapije za vaše potrebe.

Z nami lahko stopite v stik tudi na telefonski številki+386 (0)70 34 66 46 ali e-mailu info@meridian-fit.si.

Naročite se na strokovni pregled

Naročite se na strokovni pregled. Dogovorili se bomo za termin in opredelili postopek za odpravo stanja.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!

Jaka Kolenc
Sledi mi na