Masaža

Masaže

V studiu Meridian FIT Ljubljana masaže izvajamo kot samostojne programe, bodisi za sprostitev ali dobro počutje, kot terapije za lajšanje in odpravljanje bolečin ali kot dopolnitev k obravnavam po rehabilitaciji.

Masaža kot sprostitev ali terapija

Masaža je aktivnost, kjer maser s pritiskom na telo in dele telesa želi pozitivno vplivati na organe in tkiva, naj bo to koža, mišice, obsklepna tkiva ali notranji organi. Osnovne masažne tehnike vključujejo pritiskanje, glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje. Intenzivnost, način izvedbe in dolžino prilagajamo posameznikovim potrebam in ciljem, ki jih želi masaža doseči. Prav zaradi širine področja masaže, nudimo številne vrste in oblike, ki jih sodobna masaža pozna:

Meridian FIT masaža Ljubljana

V studiu Meridian FIT, Ljubljana, masaže strokovno in učinkovito izvajamo že več kot 10 let, zato se ljudje k nam radi in redno vračajo, nas priporočajo, naše znanje pa cenijo tudi profesionalni športniki in stroka. Obiščite Meridian FIT studio na Trubarjevi cesti 47, Ljubljana.

Po poklicu sem novinarka, torej cele dneve presedim ob računalniku, zaradi česar me je bolel hrbet. V Meridian sem torej najprej prišla zaradi masaž. Običajno so težave takoj izginile, da pa se ne bi pojavljale, so mi celo svetovali, kako naj sedim pri delu…

SonjaNovinarka

Naročite se na masažo

Izberite svojo najljubšo masažo ali nam zaupajte želje in skupaj bomo izbrali takšno, po vaši meri.

Meridian FIT darilni bon

Darilni bon je lahko enkraten poklon osebi, ki vam veliko pomeni. Na ta način boste nekomu poklonili zdrav način življenja!